Massages

Massages

Er zijn verschillende vormen van massage. Bij massagepraktijk Playa kunt u voor een groot aantal massagevormen terecht.

Ontspanningsmassage

De klassieke ontspanningsmassage laat u genieten van de verschillende technieken als strijkingen (effleurages), knedingen (petrisages), fricties en slaande technieken (tapotages).

Voor de massages zijn verschillende soorten olie beschikbaar, die allen een andere uitwerking hebben. Uiteraard zal de rustige muziek, die de bewegingen ondersteunt, u in combinatie met de massage en de geurende olie een zeer weldadig gevoel geven.

U heeft voor uw ontspanningsmassage de keuze uit verschillende lichaamsonderdelen of combinaties:

  • gezichts- en schoudermassage (voorzijde),
  • schouder- nek-, arm- en handmassage,
  • nek-, rug en schoudermassage,
  • been-, bil en voetmassage (achterzijde),
  • been- en voetmassage (voorzijde),
  • kuit- en voetmassage.

Young Man Enjoying Massage At Spa

Swedish-massage-therapy-304

Voorafgaand aan de massage vindt een gratis intakegesprek plaats.

Sportmassage

Het lichaam is het belangrijkste instrument voor een sporter om een prestatie te kunnen leveren. Naast goed materiaal, training en verbetering van de techniek is ook onderhoud van het lichaam van belang om zo optimaal mogelijk te kunnen presteren.

De sportmassage is bedoeld om blokkades in de spieren op te heffen, pijn te verzachten of te verhelpen, voor te bereiden op een te leveren prestatie of de negatieve gevolgen van de geleverde inspanning te verminderen.

Voorafgaand aan de behandeling vindt een gratis intakegesprek plaats.

knee-injury Hip-pain-sports-massage-300x199

Thaise massage

De klassieke Thaise massage kenmerkt zich door veel rek- en strekbewegingen.

Deze massage wordt gegeven op de grond, waarbij u op een mat ligt. U kunt hiervoor uw kleding aanhouden. Wel is gemakkelijk zittende kleding gewenst.

Verder werkt de Thaise massage veel met drukpunten op de verschillende onderdelen van uw lichaam. Net als de eerder genoemde sportmassage kan dit blokkades opheffen.

De Thaise massage geeft u meer lenigheid in de spieren en gewrichten en maakt op termijn een grotere bewegingsuitslag mogelijk.

Voor de duidelijkheid vermeld ik graag uitdrukkelijk dat het hier niet gaat om een erotische massage, zoals deze in sommige salons wordt gegeven.

Thai-e1354472650854 shiatsu_massage

 

Stoelmassage

Zeer interressant voor bedrijven en groepen is de stoelmassage. Een redelijk snelle, geklede massage, geeft u of uw personeel of groepslid snel een ontspannen en weldadig gevoel.

De stoelmassage kan zowel ontspannend als vitaliserend zijn.

Hotstone massage

Met name in de wat koudere periodes is een hotstone massage zeer welkom. Door middel van een massage met warme stenen en verwarmde olie worden uw spieren heerlijk ontspannen. Dit geeft een verbeterde doorbloeding van uw spieren en is daarom ook zeer heilzaam.