Herstel- of conditietraining

Herstel-, conditietraining en fysieke training. 

Na een opgelopen blessure, letsel of na een operatie is het voor een sporter soms moeilijk om weer op het oude niveau te komen: de conditie is achteruit gegaan, de beweging belemmerd en dit alles kan ook nog eens gevolgen hebben voor de techniek en sportbeoefening.

Bij massagepraktijk Playa kunt u ook terecht voor herstel- of conditietraining. Bij de intake wordt gekeken naar de aard van de klacht of blessure en wordt een individueel traject uitgezet. In dit traject wordt samen gewerkt aan kracht, snelheid en uithoudingsvermogen. Met behulp van de Rehaboom methode wordt uiteindelijk gewerkt naar een algemeen en sportspecifiek herstel. Hierbij is het streven dat u als sporter minstens net zo sterk en fit terugkeert in de eigen sport. Uiteraard is dit mede afhankelijk van de eigen inzet.

Meten is weten.

Hoe is het gesteld met de conditie van uw teamleden? U hebt wellicht een vermoeden, maar pas zeker weet u het wanneer dit wordt gemeten. Ook dit is bij ons mogelijk. Naar aanleiding van de conditietests kan een specifiek advies per teamlid worden gegeven aan de begeleidende trainer en/of speler. Ook kunnen wij gedurende kortere of langere tijd deze trainingen voor u verzorgen.

Voor verenigingen is het ook mogelijk om deze training in kleine groepen te verzorgen. Graag bied ik  u op grond van uw specifieke vraag een offerte aan.

.337C01781 speed_ladder