Hardloopgroep

Hardlopen voor beginners en gevorderden.

Beginners

Onder deskundige begeleiding leert u in eigen tempo hard te lopen. Naast de wekelijkse bijeenkomst wordt u geacht zelf nog eenmaal per week te trainen.      U krijgt hiervoor wekelijks een schema aangereikt. Aan het eind van de periode kunt u zelfstandig uw programma uitbouwen of er voor kiezen met een loopgroep verder te gaan of u aan te sluiten bij de lokale Atletiekvereniging Hanzesport.

Een nieuwe beginnersgroep start binnenkort.

Gevorderden

U kunt zich ook aanmelden voor een groep van 5 tot 10 kilometer. Ook in de zomer trainen we gewoon door. Zo kunt u de reeds opgebouwde conditie bijhouden of uitbreiden.

Bijzonder aan de loopgroepen van Massagepraktijk Playa is dat u bij blessures gedurende de cursus snel en gratis behandeling binnen de praktijk ontvangt. Zo kunt u in de meeste gevallen tóch uw doelstelling behalen. Mocht u onverhoopt toch langdurig geblesseerd raken dan kunt u gratis in het volgende kwartaal instromen in de nieuwe groep.

Kosten voor deze loopgroepen zijn € 49,95 per kwartaal.

U kunt zich aanmelden via: info@massagepraktijkplayaleesten.nl. U mag ons uiteraard ook bellen of whatsappen: 06-42651172.